TBFotografie

 

Portretfotografie

Portetfoto's zijn mooi om te geven aan familie, jouw ouders, jouw geliefde, maar ook als visitekaartje voor Linkedin of Facebook. Voor de aankleding van uw professionele website is uitstraling en een goede foto ook van belang. De eerste blik en wat je dan uitstraalt is nog meer van belang dan wat je schrijft.  

Een gezicht, een pose, een uitdrukking, een bedoeling. Laten zien wie je bent. Dat is het onderdeel van portretfotografie. Ik werk vanuit het principe dat je samen een foto opbouwt. Jij moet jezelf volledig in de foto's herkennen en jouw kring moet zeggen: "dit is zoals je echt bent".

Ik werk voor portretfotografie vanuit de studio bij mij thuis. Daarin kan ik personen of een kleine groep (2-4 personen) fotograferen. Op locatie is ook veel mogelijk, neem daarvoor even contact met mij op.

Ook voor jouw bedrijf kan ik een reportage maken welke voor promotiedoeleinden gebruikt kan worden. Hierbij is het imago een heel belangrijke factor. Wat wil je uitdragen, wie ben je, hoe wil je gezien worden. Dat kost wel wat meer tijd, maar de eerste blik is belangrijk over hoe over jou en jouw bedrijf gedacht wordt.

 Kosten

Voor een sessie in de studio reken ik €60,-. Hiervoor krijg je 4 foto's digitaal. Voor elke foto welke je meer uitkiest reken ik €5,-.

Wanneer ik op locatie werk reken ik wat extra voor de reiskosten. De kosten bedragen: 0,25€/km en €15,-/reisuur.

 

info@paultenbroekefotografie.nl