TBFotografie

 

Evenementen

Op uw evenement, klein en groot, gebeuren en ontstaan er veel momenten die u niet wilt vergeten. Maar ja, geen camera bij de hand of net druk bezig. Of net bezig met HET concert van de eeuw en die wilt u op de mooiste manier vastgelegd hebben. Voor al deze kleine en grote evenementen kan ik beeldmateriaal maken. Eventueel is in overleg ook videomateriaal te maken.

Ik ben goed in het vastleggen van het moment, het meevoelen met de gebeurtenissen en het zien van de kleine dingen.

Qua kosten en mogelijkheden zijn er veel opties. Hetzij koopt u de foto's af voor een vast bedrag en mag u de foto's prive gebruiken (en in overleg ook met naamsvermelding publiceren), ik kan de foto's via een fotoverkoopsite aanbieden, u kan per foto betalen of per uur, of iets wat wij samen afspreken.

Een voorbeeld van eerdere projecten is het vastleggen van een motorevenement voor €150,- euro voor 4 uur fotograferen met foto's op klein formaat, of €50,- voor een Sinterklaasfeest met alle foto's op groot formaat. Maar ook een evenement waarbij ik de foto's via Oypo heb aangeboden waarbij de liefhebber koopt wat zij zelf graag willen.

 

 

 

info@paultenbroekefotografie.nl